WPML not installed and activated.

Magunkról

rsd magunkrol3

Cégünk két magánszemély tulajdona, 1996 óta dolgozik ezen a területen ebben a társasági formában. Közel húsz év tapasztalatával rendelkezünk, ügyfeleink száma megközelíti a százat.

Partnereink elsősorban magyar és külföldi tulajdonlású gazdasági társaságok. Tevékenységünket a piaci viszonyoknak megfelelően folyamatosan bővítjük, így palettánkon ma már megtalálható a cégalapítás, a könyvvizsgálat, adó szakértés, pályázatok, támogatások auditálása, számvitel-szervezés, gazdasági tanácsadás, és vezetői információs rendszer kialakítása – minden, ami egy vállalkozás életét egyszerűbbé, átláthatóbbá teheti.

Minőségpolitikánkat a lehetőségek, vevői elvárások, a gazdálkodási és jogszabályi keretek harmonizálására való törekvés jellemzi. Szem előtt tartjuk „a könyvvizsgáló házőrző, nem véreb” elvet. Így elsőrendű feladatunknak tekintjük a tulajdonosi érdekvédelmet, ami természetesen csak a jogszabályok szerinti működés esetén tud igazán érvényesülni.

 

Fő profilunk a rendszeres és eseti könyvvizsgálat, melyet az ország egész területén végzünk.

A könyvvizsgálat során részletesen áttanulmányozzuk a vállalkozást, annak alapötletét, stratégiáját, működését, megvizsgáljuk, hogy mennyire tesz eleget a törvényekben, jogszabályokban az alapszabályban előírt kötelezettségeknek, beszámolója hűen tükrözi-e a cég vagyoni-, pénzügy- jövedelmezőségi helyzetét. Munkamódszereink, és probléma-orientált felfogásunk által elősegítjük az általunk auditált kis- és középvállalkozások rugalmas alkalmazkodását a jogszabályi környezethez és a működésük kihívásaihoz.

Több könyvelőirodával van kapcsolatunk, szoros együttműködéssel biztosítva a folyamatos, naprakész konzultáció lehetőségét.

Adószakértőként segítünk eligazodni az adótörvények folyton változó, bonyolult rendszerében, képviseljük partnereink jogos érdekeit az ilyen eljárásokban. Fokozott adóhatósági felügyelet esetén adószakértői ellenjegyzést vállalunk.

Ha tájékozódni szeretne rólunk, tevékenységeinkről, referenciáinkról, sokat megtudhat honlapunkról. Amennyiben úgy érzi, tapasztalatunk és a leírtak alapján sikeresen tudnánk együttműködni, kérjen egy kötetlen személyes konzultációt Budapesten, Debrecenben, vagy saját telephelyén. Várjuk megkeresését!

rsd slide2