WPML not installed and activated.

Vállalkozásaink tevékenysége sokrétű, ezért a gazdasági élet szinte minden területére van rálátásunk, ismerjük az egyes területek specialitásait.

Partnereink tevékenységi területe változatos. Auditálunk ipari, kereskedelmi, mezőgazdasági területen dolgozó termelő és szolgáltató céget egyaránt. Ügyfeleink között van 100%-ban önkormányzati tulajdonú cég is. Ennek megfelelően rendelkezünk költségvetési minősítéssel és tapasztalattal.

Több olyan társaságnál végzünk könyvvizsgálatot, ahol részben, vagy 100%-ban külföldi a tulajdonos. Itt a szokásos könyvvizsgálaton kívül adatot szolgáltatunk a vizsgált cég cégcsoportja, anyavállalata felé is. Az egyedi igényeknek megfelelően ez az akár havi gyakoriságú kiküldött riportok vizsgálatát is jelenti. Ekkor jelentéseinket és tájékoztatásunkat angol nyelven is szolgáltatjuk, munkatársaink angol nyelven is kommunikálnak. Kiemelten kezeljük a folyamatos, naprakész kapcsolattartást ügyfeleinkkel, és a vezetők informálását a vállalkozás eredményeiről.

Európai Uniós pályázatok elszámolását is vizsgáljuk, erre vonatkozó referenciákkal rendelkezünk. Angol nyelvű elszámolást is auditálunk, jelentéseinket angol nyelven is szolgáltatjuk. Folyamatosan futó projektek pályázati elszámolását is ellenőrizzük.