WPML not installed and activated.

Adószakértés

Adószakértés

A változékony, és bonyolult hazai jogszabályi környezetben gyakran jönnek létre olyan ügyletek, melyek adózási kérdéseket, problémákat vetnek fel. Ezek helyes kezelésével nem csak a hibák és a bírság kerülhető el, de egy-egy jó ötlettel akár jelentős adómegtakarítás is elérhető. Ügyfeleink igényeinek megfelelően eseti, vagy rendszeres tanácsadással segítjük bármely adónemet érintő problémájuk gyors megoldásában.

Bővebben

Adótervezés, adótanácsadás

Gyakran előfordul, hogy az újonnan alapított, vagy a már működő, jelentős beruházásokat és gyors terjeszkedést tervező vállalkozások stratégiájuk és taktikájuk kialakításánál nem veszik figyelembe tevékenységük adóvonzatait. Súlyos hiba ez, mert a fizetendő adó összege és ütemezése jelentősen befolyásolja mind a kisebb, mind a nagyobb vállalkozások eredményességét, likviditását.

Bővebben

Fokozott adóhatósági felügyelet miatti bevallás ellenjegyzés

Ha fokozott adóhatósági felügyeletet rendelt el a NAV, akkor adószakértőként vállaljuk az abban előírt bevallások ellenjegyzését, közvetlen kapcsolatot tartva a bevallást elkészítő könyvelővel.

Bővebben

Adószakértői nyilatkozat kiadása

Vitás adókérdésekben, adóproblémák tisztázásában vállaljuk az adószakértői nyilatkozat kiadását. Igény esetén bekérünk az adóhatóságtól írásos állásfoglalást, szakszerűen megfogalmazva a problémát, és a választ érthetővé formában közvetítjük ügyfeleink felé. A nyilatkozat mellett a problémára vonatkozó lehetséges megoldásokat is vázoljuk.

Hatóság előtti képviselet

Szakértőként képviseljük a hatóság előtt a cégét, vagy önt, mint a cég képviselőjét. Mi tudjuk, miért kérdezik azt, amit kérdeznek, és arra mi a helyes válasz. Tudjuk egy adóhatósági eljárásban milyen kötelezettségei, és főként milyen jogai vannak az adózónak, és ezt tudjuk is érvényesíteni.

További szolgáltatásaink