WPML not installed and activated.

Adószakértés

A változékony, és bonyolult hazai jogszabályi környezetben gyakran jönnek létre olyan ügyletek, melyek adózási kérdéseket, problémákat vetnek fel. Ezek helyes kezelésével nem csak a hibák és a bírság kerülhető el, de egy-egy jó ötlettel akár jelentős adómegtakarítás is elérhető. Ügyfeleink igényeinek megfelelően eseti, vagy rendszeres tanácsadással segítjük bármely adónemet érintő problémájuk gyors megoldásában.

Szolgáltatásunkat mindenkinek ajánljuk, aki időnként adószakértő segítségét szeretné igénybe venni. Azok számára, akik könyvvezetési feladataikat maguk látják el, vagy az általuk megbízott könyvelő adótanácsadói feladatokat, adóhatóság előtti képviseletet nem vállal, illetve olyan könyvelő irodák részére, akik adójogi kérdésekben igénylik a konzultációt.

Büszkék vagyunk arra, hogy mi megőriztük ebben a rohanó, teljesítmény orientált világban is cégünk személyes, bizalmi jellegét. Éppen ezért több szakmai kapcsolatunk húsz évnél is régebbi, közvetlen, mert partnereink tudják, hogy számíthatnak ránk.

Vissza