WPML not installed and activated.

Adótervezés, adótanácsadás

Gyakran előfordul, hogy az újonnan alapított, vagy a már működő, jelentős beruházásokat és gyors terjeszkedést tervező vállalkozások stratégiájuk és taktikájuk kialakításánál nem veszik figyelembe tevékenységük adóvonzatait. Súlyos hiba ez, mert a fizetendő adó összege és ütemezése jelentősen befolyásolja mind a kisebb, mind a nagyobb vállalkozások likviditását.

A pénzügyi tervek készítésével párhuzamosan végzett adótervezés feladata a gazdasági tevékenység optimális adózást elősegítő, tranzakció-szintű megtervezése, valamint olyan cégstruktúrák és elszámolási módok kialakítása, melyek folyamatosan növelik az Ön cégének értékét. Munkatársaink naprakész tudása, tapasztalata és kreativitása biztosítja ügyfeleinknek az adótervezéssel elérhető legnagyobb versenyelőnyt a gazdasági élet bármely területén. Tanácsadásunk komplexitását biztosítja, hogy olyan szolgáltatást tudunk nyújtani, ahol egyszerre áll rendelkezésre adószakértő, könyvvizsgáló.

Hagyományos és online adótanácsadással egyaránt ügyfeleink rendelkezésére állunk. Mi segíthetünk, ha adóellenőrzés, vagyonosodási vizsgálat folyik Önnel, vagy az Ön társaságával szemben, ha valamilyen elkövetett adózási hibát szeretne kijavítani, vagy egyszerűen csak az ÁFA, a társasági adó, SZJA, vagy más adónem jogi szabályozásának értelmezése jelent problémát. Érdemes tájékozódni akkor is, ha új vállalkozást szeretne indítani, és kérdései vannak akár a vállalkozási formával, akár az adózással kapcsolatban, vagy a meglévő vállalkozását szeretné adózási szempontból átvilágítani, esetleg átalakulást (kiválást, beolvadást, társasági forma váltást, stb.) tervez. Mi külső szemmel, az Ön érdekeit szem előtt tartva vizsgáljuk meg cége adózási gyakorlatát, egyúttal felhívjuk a figyelmét az esetleges legális megtakarítási lehetőségekre (adókedvezmények, adóalap csökkentő tételek), illetve az előforduló rendszerhibákra, és azok javítási módjára.

Igyekszünk többféle lehetőséget biztosítani az adójog, számvitel kérdéseiben való tájékozódásra. A technikai jellegű információkkal, mint a jegybanki alapkamat, az üzemanyagárak, APEH nyomtatványok stb., az adónaptárban rögzített adókötelezettségekről, illetve a NAV által közzétett adó információkból adott válogatásokon át, a fontosabb adónemekben – általános forgalmi adó, társasági adó, személyi jövedelemadó – történt jogszabályváltozásokról szóló tájékoztatókkal, egyaránt az adóügyekben történő pontosabb eligazodást szeretnénk segíteni. Mindez ingyenesen, regisztrációs kötelezettség nélkül hozzáférhető.

Vissza