WPML not installed and activated.

Átvilágítás

Tulajdonosi érdekvédelem

Több olyan megbízásunk van, ahol a tulajdonos bíz meg bennünket cége olyan témájú átvilágításával, hogy a cég működése során mennyire érvényesülnek az ő tulajdonosi érdekei. Több könyvvizsgálatunk, amely az értékhatár növelés miatt már nem lett volna kötelező a cégnek, ezen szempontok miatt maradt meg.

Bővebben

Cégérték meghatározása

Ez a feladat annak az értéknek a meghatározása, amellyel egy adott vállalkozás egy adott időpontban rendelkezhet, bizonyos körülmények és feltételek mellett. Az az ár, amit a befektetők hajlandók fizetni a tulajdonból származó jövőbeni előny birtoklásáért.

Értékelendő: jövedelmezőség, kilátások, fejlődés, finanszírozás, versenytársak, elhelyezkedés, vevői kör, termékskála, sajátosságok, kereslet, működés egyszerűsége, alkalmazottak, vezetés)

Bővebben

Adózási gyakorlat átvilágítása

Az adózási rendszer összetettségéhez, gyors változásához történő alkalmazkodás, kihívások elé állít minden magyarországi vállalatot. Az adókockázatok csökkentésének egyik nemzetközileg elismert, ugyanakkor Magyarországon még ritkán alkalmazott módja a cégek adózásának szakértők általi átvilágítása, amelynek révén még a NAV vizsgálata előtt fény derül a kockázatos területekre, hibákra. Az általunk végzett adóátvilágítások hozzásegítik partnereinket ahhoz, hogy az adóellenőrzés előtt megismerjék, és csökkenteni tudják adókockázataikat, ezáltal elkerülve a munkadíjunkat sokszorosan meghaladó adóbírságot, valamint a hozzá kapcsolódó késedelmi pótlékot.

Adatszolgáltatás, report készítés

A cégen, illetve cégcsoporton belüli előírt jelentési kötelezettség teljesítése minden időszakban kritikus igényként jelentkezik az adatszolgáltatók számára. Kiemelt jelentősége van a jelentések határidőre való elkészítésének, ezért gyors, pontos, megbízható adatokat nyújtó megoldásra van szükség. Ráadásul meg kell felelni a folyamatosan, év közben is változó elvárásoknak.

Bővebben

További szolgáltatásaink